Benefit for Axiepot Haarlem

wgw_haarlemThursday January 8th 2015, Benefit for Axiepot Haarlem, Volkseten Vegazulu, 7pm [Nederlands beneden]

What is the Axiepot?
The Axiepot supports activism in Haarlem, from small actions to big demo’s. Donate and help us make Haarlem a diverse and lively place that is owned and run by the people that live there, not corporations and speculants!
De Axiepot has existed for many years and supports actions, demo’s and the squatting movement of Haarlem. They financially support social-cultural initiatives like a give away shop, small practice spaces for bands and workspaces for artists, but also smaller things like banner workshop, stickers and t-shirts. They also support the local squats with money for court cases, renovations and fines.
This benefit will also include a squatting update from Haarlem, which will focus on squatting in Haarlem after the squatting ban, the eviction of the Slachthuis and more.
http://axiepot.kraakgroephaarlem.nl/

Wat is de Axiepot?
De Axiepot bestaat al tientallen jaren in de axie- en kraakbeweging van Haarlem. Door een groep donateurs worden verschillende axies betaald.
Zo kunt u denken aan het starten van sociaal culturele initiatieven zoals een eetcafé, een weggeefwinkel of kleine oefenruimtes en podia voor muzikanten en ruimtes voor kunstenaars. Maar ook axiematerialen zoals spandoeken, verf e.d worden vanuit deze rekening betaald.
Maar de Axiepot kijkt ook verder, in sommige van de panden waar deze initiatieven plaatsvinden moeten reparaties worden gedaan of kleine dingen worden opgeknapt. Ook hierbij kan de Axiepot van dienst zijn.
Om sommige van deze initiatieven te kunnen behouden moeten er rechtszaken worden gevoerd, hierbij probeert ook de Axiepot zoveel mogelijk de kosten te verlichten.
Maar dit kunnen we niet alleen. En we hopen dat u een steentje zou kunnen bijdragen. U kunt eenmalig een donatie doen of elke maand doneren. Met elke steun zijn wij hartstikke blij! Zo helpt u om van Haarlem een mooiere plek te maken, en staan wij voor u op de barricades!
http://axiepot.kraakgroephaarlem.nl/

Volkseten Vegazulu is a people’s kitchen, every monday and thursday, 19:00 PM, vegan food for 4€ or donation. All benefits go for social & political struggles. No reservation.

We’re always looking for cooks. Any help is welcome in the kitchen. Experience not required. Enjoying it is a must. If you want to know which days are still available in the schedule, send an email to joe[at]squat.net and book yourself the night. You can, of course, also participate by rolling up your sleeves and doing the dishes.

Volkseten Vegazulu https://joesgarage.nl/volkseten-vegazulu