Info Benefietavond demotour ‘Geen kind aan de kant!’

Demotour_Geen_kind_aan_de_kantThursday May 12th 2016, Info Benefietavond demotour ‘Geen kind aan de kant!’, Volkseten Vegazulu, 7pm.

In mei worden twee demotours georganiseerd om samen met de vluchtelingen in de gezinslocaties te demonstreren voor de rechten van vluchtelingenkinderen. Ter ondersteuning van deze campagne worden er een aantal benefietavonden gehouden, waaronder in Joe’s. Na een heerlijke maaltijd zal er op deze avond uitleg worden gegeven over de gezinslocaties en natuurlijk aan deelname aan de tour! Voor meer informatie: https://geenkindaandekant.wordpress.com/.

Volkseten Vegazulu is a people’s kitchen, every monday and thursday, 7pm, vegan food for 4€ or donation. All benefits go for social & political struggles. No reservation.

We’re always looking for cooks. Any help is welcome in the kitchen. Experience not required. Enjoying it is a must. If you want to know which days are still available in the schedule, send an email to joe [at] squat [dot] net and book yourself the night. You can, of course, also participate by rolling up your sleeves and doing the dishes.