Benefiet Voku AFA

Op 19 december 2016 organiseert Joe’s Garage een benefietdiner ter ondersteuning van de antifascistische strijd. De opbrengst van deze avond gaat naar AFA Nederland die zich vanaf 1992 inzet tegen racisme en fascisme.

De afgelopen twee jaar zijn de activiteiten van extreem-rechts op straat behoorlijk toegenomen. Zo ging Pegida bijna maandelijks de straat op en ook de NVU demonstreerde weer vaker. Gelukkig waren er ook constant protesten tegen deze racistische demonstraties, maar al deze protesten kosten helaas ook geld. Denk aan posters en flyers drukken, spandoeken en allerlei andere kosten. Ook heeft AFA Nederland een nieuw kantoor gebouwd voor het landelijke secretariaat. Ondanks dat de bouw van het kantoor grotendeels van oude bouwmaterialen is gebouwd waren ook daar aan kosten verbonden. Door al deze activiteiten is de kas van AFA zo goed als leeg. In deze tijden van groeiend racisme en fascisme is het keihard nodig om de antifascistische strijd te blijven voeren. En ook voor de toekomst is daar geld voor nodig. Om een steentje bij te dragen aan de antifascistische strijd organiseert Joe’s Garage een benefiet voor AFA Nederland. http://www.afanederland.org/

Volkseten Vegazulu is a people’s kitchen, every monday, 7pm, vegan food for 4€ or donation. All benefits go for social & political struggles. No reservation. From September, the people’s kitchen is also open on thursday.

We’re always looking for cooks. Any help is welcome in the kitchen. Experience not required. Enjoying it is a must. If you want to know which days are still available in the schedule, send an email to joe [at] squat [dot] net and book yourself the night. You can, of course, also participate by rolling up your sleeves and doing the dishes.