Benefit for the short film “Dit Is Voor Niemand Leuk” by Martijn Lenten

Dit_Is_Voor_Niemand_Leuk_Martijn_LentenMonday May 1st 2017, Benefit for the short film “Dit Is Voor Niemand Leuk” by Martijn Lenten. Volkseten Vegazulu, 7pm.

Is het nog fictie als je je eigen leven naspeelt? Dit is een experimentele kruising tussen docu en fictie over onuitstaanbare Amsterdamse jongeren.
“Deze film gaat over een groepje jonge creatievelingen in Amsterdam, gebaseerd op mijn vrienden en misschien ook wel op die van jou. Het is in feite een verzameling van verhalen, personages en sociale eigenaardigheden. Ik merk dat veel mensen om mij heen zo hyper-zelfbewust zijn dat ze nauwelijks meer oprecht kunnen zijn. Elke interactie gaat verschuild achter talloze lagen ironie, sarcasme en grappen. Wat is echt, wat is nep? Dit is iets wat ik tegelijkertijd fascinerend, grappig, maar soms ook ontzettend frustrerend en vermoeiend vind. Het zorgt voor absurde situaties en gesprekken, die soms ontzettend ver gaan als je niet alle lagen begrijpt waaronder de informatie geschuild gaat.”
https://cinecrowd.com/nl/dit-voor-niemand-leuk-1

Volkseten Vegazulu is a people’s kitchen, every monday and thursday, all year long. Door opens at 7pm. Vegan food for 4€ or donation. All benefits go for social & political struggles. No reservation. In July and August, the people’s kitchen is closed on thursday.

We’re always looking for cooks. Any help is welcome in the kitchen. Experience not required. Enjoying it is a must. If you want to know which days are still available in the schedule, send an email to joe [at] squat [dot] net and book yourself the night. You can, of course, also participate by rolling up your sleeves and doing the dishes.