Turkse film avond: Turist Ömer Uzay Yolunda (1973 – Hulki Saner)

Wed. 03.10.2007 – Alternatieve titel: Ömer the Tourist in Star Trek
Turkije, Komedie / Science-Fiction, 90 minuten, met engelse ondertiteling (with english subtitles).
Geregisseerd door Hulki Saner
met Sadri Alisik, Cemil Sahbaz en Erol Amaç

Wanneer Ömer de Toerist (Sadri Alisik) per ongeluk gebeamed wordt en aan boord komt van de Starship Enterprise, moet hij zich helaas aansluiten bij kapitein Kirk (Sahbaz) en Mr. Spock (Amaç) om tegen een ruimtewezen te vechten, dat het schip dreigt over te nemen.
—–
Provoking documentaries, movies off the beaten mainstream path and other material you probably wont be able to see outside of film festivals and similar special events… Please note: This is not a bar evening or kitchen evening. If you want to eat or drink, please come on the days assigned to those activities. There’s no food, and drinks can be ordered before and after the film only.