Benefiet diner voor Jalazone speeltuin project

Monday July 2nd 2018, Benefiet diner voor Jalazone speeltuin project. Volkseten Vegazulu, 7pm.

SRP is terug in Joe’s Garage voor onze vifde benefietdiner. Onderdeel van onze campagne voor Jalazone, een project waarbij we de bouw van een speeltuin ondersteunen.
Afgelopen zomer is SRP als onderdeel van ons jaarlijks georganiseerde reis naar Palestina in Jalazone geweest. De leef omstandigheden van de palestijnen in deze vluchtelingen kamp heeft een blijvende indruk gemaakt op de groep. Gemotiveerd door wat ze hadden gezien hebben zij de lokale vrouwenbeweging om advies gevraagd. Zo heeft het idee om geld op te halen voor de bouw van een speeltuin vorm gekregen.

SRP (Studenten voor Rechtvaardigheid in Palestina) : http://srpnederland.nl

Volkseten Vegazulu is a people’s kitchen, every monday and thursday, all year long. We are remaining closed if no one is volunteering to cook. Keep an eye on this radar page to make sure we are open. Door opens at 7pm. Vegan food for 4€ or donation. All benefits go for social & political struggles. No reservation.

Have you ever considered cooking at Joe’s Garage with your friends? We’re always looking for cooks. Any help is welcome in the kitchen. Experience not required. Enjoying it is a must. If you want to know which days are still available in the schedule, send an email to joe [at] squat [dot] net and book yourself the night. You can, of course, also participate by rolling up your sleeves and doing the dishes.