Joe’s Garage Cooking Showcase 10 cooks 10 dishes

Sat 26.01.2008 – To celebrate the general love of food and the quality of cooking at VegaZulu, the people’s kitchen of Joe’s Garage, we are presenting a cooking showcase on Saturday, January 26th at 19:00. Ten regular Joe’s cooks will make their favorite dishes, which will then be served one after the other, to those present. Please join us for this event. To reserve a place, email biko19 [at] squat [dot] net

Op 26 januari 2008 gaan alle koks van volketen Vegazulu in joes garage in de Pretoriusstraat 28 op een speciale avond gezamelijk hun kunsten laten zien en proeven.

Eten is naast lucht en water ons meest primaire levenbehoefte. Rond het eten is er bijna evenveel ophef en sociale interactie dan rond seks. Daarom is het volkseten ook de enige activiteit die in Joes Garage vaker dan een keer per week plaastvindt. De vrijwilligers van vegazulu werken zich niet alleen uit de naat in joes, maar verzorgen regelmatig de kantinedienst als men zich in de openbare ruimte tegen het kapitalisme en zijn staat manifesteert.

Omdat voor elkaar koken en vooral samen eten zo belangrijk is, omdat eten niet alleen voedsel is maar ook cultuur en politiek, omdat koken onderdeel van de revolutionaire strijd is, omdat er pas na het eten een afwas is, waarop een revolutie kan volgen en omdat eerst ‘das Fressen’ komt en dan pas ‘die Moral’,

gaan de vrijwilligers van vegazulu deze keer SAMEN KOKEN , en dan een speciaal en uitgebreid menu!

kom dan ook naar deze speciale editie van het volkseten: ‘Cooking Showcase Vegazulu’
zaterdag 26 januari, 19.00 uur
pretoriusstraat 28

Als je zeker wat te eten wil krijgen meld je van tevoren aan onder reserveren deze keer ook per email: biko19 [at] squat [dot] net