Benefiet voku axiezeefdrukwerkplaats

Do. 8 september – Benefiet voku axiezeefdrukwerkplaats 19uur, vegan food, no reservations, donations welcome.
In de aanloop van de laatste ontruimingsgolf hebben wij de d.h.z. aktiezeefdrukwerkplaats vanuit een van de panden op de lijst moeten verhuizen. In de werkplaats werden talloze t-shirts, patches en posters gedrukt om politieke strijd, acties en benefieten te ondersteunen, en ook posters voor sociale centra en culturele evenementen, waaronder de maandagenda van Joe’s Garage.
We hebben wat opstartkosten en enkele zeefdrukbenodigdheden, zoals UV-lampen en holrakels die we in bruikleen hadden, zullen opnieuw moeten worden aangeschaft, zodat de werkplaats weer jarenlang allerlei axies kan ondersteunen.

In the days before the last eviction wave we had to move the screenprintingworkshop from one of the houses on the evictionlist. In the past years numerous t-shirts, patches and posters have been screenprinted in this workshop to support political struggles, actions and benefits, as well as posters for social centers and cultural events, including Joe’s monthly calendar.
Some of the screenprinting tools we borrowed, we have to obtain again. For the workshop to be operational again to support all kinds of actions in the years to come we need to get some UV-lights, a scoop coater and we have some start-up costs.