Voku-benefiet voor De Karavaan voor vrijheid van beweging en rechtvaardige ontwikkeling

Ma. 4 april: Voku-benefiet voor De Karavaan voor vrijheid van beweging en rechtvaardige ontwikkeling’. 19uur, vegan food, no reservations, donations welcome.
Voku-benefiet voor De Karavaan – Van 6 tot 11 februari 2011 vond het 11de Wereld Sociaal Forum plaats in Dakar. Tien dagen eerder vertrok De Karavaan vanuit Bamako om op 3 februari in Dakar aan te komen.
This is a benefit voku for the Caravan-Tour, parallel to this voku, there will be an infonight on sunday april 10th, with the screening of ‘Come Un Uomo Sulla Terra’, documentary by Riccardo Biadene, Andrea Segre and Dagmawi Yimer, made in 2008. Come along on sunday too to hear the complete story and watch the film! More about the Caravan-Tour here: http://www.allincluded.nl/index.php/actie/caravane-bamako-dakar-11