ASEED Info night: Agriculture Action camp & Anti-gentech campaign

Sunday, May 20th 2012, 8pm – Landbouwactiekamp 2012: “Voedsel terug in eigen hand” (5-10 juli)
Ben je geïnteresseerd in zelf je eigen voedsel verbouwen op een duurzame, klimaatneutrale, autonome en sociale manier? Wil je ook meer weten over de strijd tegen gentech en de door grote bedrijven gedomineerde industriële landbouw?Ben je niet bang om tijdens een workshop zelf vieze handen te krijgen?Zorg dan dat je 5 tot en met 10 juli vrij houdt in je agenda! Meer informatie op http://www.landbouwactiekamp.net

Anti-gentech campagne
Info over het stand van zaken met GGO’s in en rond Nederland, waar de Nederlandse pro-biotechlobby mee bezig is en waar er volgend jaar RoundupReady mais op de Nederlandse akkers staat. Wij gaan over mogelijke acties bespreken om dat te voorkomen, en filmpjes van o.a. De Field Liberation Movement kijken voor inspiratie.

Agriculture Action camp 2012: “Food back in our own hands” (July 5-10)
Are you interested in producing your own food on a sustainable, climate neutral, autonomous and social way? Do you also want to know more about the struggle against GMOs and industrial farming that is dominated by big companies and want to organize actions against the meat industry and the imports of animal feed? Not afraid of getting your hands dirty in a workshop? Then mark July 5-10 on your agendas!
Come to the info-night if you want to get involved in preparing the camp!
For more information: http://www.landbouwactiekamp.net

Anti-gentech campaign
Info on the state of things with GMO’s in and around The Netherlands, on what the Dutch pro-biotech lobby is busy with, also info on the possible locations of RoundupReady corn plants on the Dutch fields next year. We will talk about possible actions to prevent this to happen and we will watch films (for example from Field Liberation Movement) for inspiration.