Benefit for Migrant Protest Camps

Mo./Ma. 5 november 2012: Volkseten Vegazulu, Benefit vluchtelingen-tentenkamp Osdorp (gevolgd door vertoning docu “Groeten uit Ter Apel”) georganiseerd door All Included, 19PM

Op maandag 5 november wordt de documentaire “Groeten uit Ter Apel” in Joe’s Garage in Amsterdam getoond. Deze audiovisuele compilatie kwam tot stand in samenwerking met de vluchtelingen die deelnamen aan het tentenkamp in Ter Apel in mei 2012 (meer info: http://blik-vanger.eu/). De documentaire begint om 20u/20.30u en wordt voorafgegaan door een solidariteitsmaaltijd. Opbrengst van de avond gaat naar tentenkamp Osdorp (http://wijzijnhier.org).

Groeten uit Ter Apel
Samensteller van deze documentaire – Tanja Willems – zal op deze avond aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en te praten over de samenwerking tussen verschillende hulpgroepen, de functie van sociale media en de kracht van zulke acties.

Volkseten Vegazulu is every monday and thursday, 19:00pm, vegan food for 4€ or donation. All benefits go for social & political struggles. No reservation