PS28 – al zeven jaar bevlogen buurtstrijd! Special Voku Vega Zulu

Beste buren,
Wij hebben vandaag, 11 februari 2001, de leegstaande etages aan de Pretoriusstraat 28 gekraakt. De woningen worden nu al ruim drie jaar niet meer bewoond, terwijl 95000 mensen in deze stad op een woning wachten. Dat vinden wij onacceptabel…
Met deze woorden begon zeven jaar geleden een bijzonder sociaal project: PS28.
Dit ging niet zonder slag of stoot.

 

Special Voku Vega Zulu, 7 jaar Pretoriusstraat 28

Op 11 februari 2008 is PS28 precies zeven jaar gekraakt, daarom een extra speciale Vlaams-Mokumse feest-frietenbak voku met echte huisgemaakte Belgische frietjes, veganistische spiesjes, veganaise, sausjes, echte mayo, zelf gemaakte kaaskroketten, oud belgische oma soep vooraf en, wie weet, een bourgondisch toetje.
3 euro. To reserve, call 020-4634380