Benefiet Steungroep Vrouwen Zonder Verblijfsvergunning

SVZV_cooking_workshop

May 16th and May 30th 2013: Volkseten Vegazulu, Benefiet Steungroep Vrouwen Zonder Verblijfsvergunning, 19:00 pm.

De huidige wetgeving maakt het voor vrouwen zonder papieren steeds moeilijker om hun recht te halen. Vrouwen die in aanmerking komen voor een verblijfsvergunning wordt het door de torenhoge legeskosten onmogelijk gemaakt om een procedure te beginnen, omdat zij immers door hun status als ‘illegaal’ niet in de positie verkeren om een inkomen te verwerven. Hierdoor blijven zij toegewezen op een onzichtbaar, kansarm bestaan in de Nederlandse samenleving.
Stop deze machtsbarrière en deel de maaltijd uit loyaliteit, waarbij de opbrengst zal gaan naar het mogelijk maken van een eerlijke procedure voor een vrouw in deze positie.
Hopelijk tot dan!
Steungroep Vrouwen Zonder Verblijfsvergunning http://www.svzv.nl/

Volkseten Vegazulu is a people’s kitchen, every monday and thursday, 19:00 PM, vegan food for 4€ or donation. All benefits go for social & political struggles. No reservation.

We’re always looking for cooks. Any help is welcome in the kitchen. Experience not required. Enjoying it is a must. If you want to know which days are still available in the schedule, send an email to joe[at]squat.net and book yourself the night. You can, of course, also participate by rolling up your sleeves and doing the dishes.