Benefiet, ter bekostiging van vertalen documenten in verband met mensenrechten

Monday April 14th 2014, Benefiet, ter bekostiging van vertalen documenten in verband met mensenrechten, Volkseten Vegazulu, 7pm.

De benefiet, Volkseten Vegazulu, is voor een goed doel, nl de moeders van vermiste indigenous in suriname te ondersteunen in het zoeken naar gerechtigheid, waarbij er documenten ter vertaling naar het immigratie bureau onder notariele toezicht, opgestuurd moeten worden.

Volkseten Vegazulu is a people’s kitchen, every monday and thursday, 19:00 PM, vegan food for 4€ or donation. All benefits go for social & political struggles. No reservation.

We’re always looking for cooks. Any help is welcome in the kitchen. Experience not required. Enjoying it is a must. If you want to know which days are still available in the schedule, send an email to joe[at]squat.net and book yourself the night. You can, of course, also participate by rolling up your sleeves and doing the dishes.

Volkseten Vegazulu https://joesgarage.nl/volkseten-vegazulu