All Crafts Are Beautiful

Sunday, May 12, 2024, All Crafts Are Beautiful, new monthly event at Joe’s Garage, every second sunday of the month from 14:00 till 18:00.

Doe deze zondag met ons mee voor All Crafts Are Beautiful! Er is een tijd om samen de barricades op te gaan en er is een tijd om samen te komen om het samenkomen. Kom en breng je eigen handwerkproject mee of leer nieuwe vaardigheden van anderen zoals breien, haken, repareren enz.
14:00-18:00 elke tweede zondag van de maand at Joe’s Garage.

Join us this Sunday for All Crafts Are Beautiful! There is a time to go on the barricades together and the is a time to come together for the sake of coming together. Come and bring your own craft project or learn new skills from others like knitting, crocheting, repairing etc.
14:00-18:00 every second sunday of the month at Joe’s Garage.