September 2011 Joe’s Garage program

Joe’s Garage is re-opening 6 days a week from september 1st. Come and join us. You want to help in the kitchen, in the give away shop, you want to play a movie, organize an info night, a benefit or a workshop. You and us are making Joe’s Garage alive, so dare to engage into discussions with us and find out where you would like to help. Or mail us at joe [at] squat [dot] net

Zo. 4 september – Joe’s Garage vrijwilligersvergadering, 12:30uur
We hopen dat behalve de vaste vrijwilligers ook de bezoekers zich welkom voelen. inloop: 12:30 / start: 13:00. Iedereen is van harte welkom om bij beide onderwerpen een inbreng te geven. Op de agenda staat:
-Evaluatie van de laatste tijd
-Voorstellen voor de toekomst
Joe’s Garage volunteers meeting. We hope that besides regular volunteers, visitors feel welcome. Opening at 12:30 / begin at 13:00. Everyone is welcome to contribute to the agenda:
-Evaluation
-Proposals for the future

Benefiet Anti-heros, Soli Voku voor de arrestanten van 5 juli 2011Ma. 5 september – Benefiet Anti-heros, Soli Voku voor de arrestanten van 5 juli 2011 19uur, vegan food, no reservations, donations welcome.
update: NN’ers zijn vrij! De benefiet gaat door
Nog steeds zitten er twee mensen vast in vreemdelingendetentie sinds 5 juli. Ze blijven anoniem tegen de repressie van staat, politie en justitie.
update: The two NN are free! The benefit goes on
Since July 5th, two people are arrested in custody pending deportation. They are staying anonymous against the repression of state, police and justice.

Do. 8 september – Benefiet voku axiezeefdrukwerkplaats 19uur, vegan food, no reservations, donations welcome.
In de aanloop van de laatste ontruimingsgolf hebben wij de d.h.z. aktiezeefdrukwerkplaats vanuit een van de panden op de lijst moeten verhuizen. In de werkplaats werden talloze t-shirts, patches en posters gedrukt om politieke strijd, acties en benefieten te ondersteunen, en ook posters voor sociale centra en culturele evenementen, waaronder de maandagenda van Joe’s Garage.
We hebben wat opstartkosten en enkele zeefdrukbenodigdheden, zoals UV-lampen en holrakels die we in bruikleen hadden, zullen opnieuw moeten worden aangeschaft, zodat de werkplaats weer jarenlang allerlei axies kan ondersteunen.

In the days before the last eviction wave we had to move the screenprintingworkshop from one of the houses on the evictionlist. In the past years numerous t-shirts, patches and posters have been screenprinted in this workshop to support political struggles, actions and benefits, as well as posters for social centers and cultural events, including Joe’s monthly calendar.
Some of the screenprinting tools we borrowed, we have to obtain again. For the workshop to be operational again to support all kinds of actions in the years to come we need to get some UV-lights, a scoop coater and we have some start-up costs.

Zo. 11 september – Filmavond, 20uur: Fucking Åmål (Lukas Moodysson, Sweden, 1998, 89′) Two teenage girls in small-town Sweden. Elin is beautiful, popular, and bored with life. Agnes is friendless, sad, and secretly in love with Elin. film with English subtitles.

Zo. 18 september – Filmavond, 20uur: Punch Drunk Love (Paul Thomas Anderson, USA, 2002, 95′) A beleaguered small-business owner gets a harmonium and embarks on a romantic journey with a mysterious woman.

Ma. 19 september – Kitchenpunxxx Soli Voku 19uur, vegan food, no reservations, donations welcome.

Zo. 25 september – Filmavond, 20uur: A little Romance (George Roy Hill, France/USA, 1979, 108′) A French boy (Daniel) and an American girl (Lauren), who goes to school in Paris, meet and begin a little romance.

Joe’s Garage is possibly open 6 days a week:

Ma/Mo: 19.00 Volkseten Vegazulu, vegan food, no reservations, donations welcome
Di/Tu: 20.00 – 21.30 Kraakspreekuur
Wo/We: 15.00 – 18.00 Lonely Collective Day Cafe
Do/Th: 19.00 Volkseten Vegazulu, vegan food, no reservations, donations welcome
Za/Sa: 14.00 – 18.00 Weggeefwinkel
Zo/Su: 21.00 Filmavond/Infoavond