Infonight on activism and safety by Buro Jansen & Janssen

Buro Jansen & Janssen infonightWednesday 13th of June 2012, starting at 8pm, you are invited to join an infonight/workshop by Buro Jansen & Janssen [http://www.burojansen.nl/] in Joe’s Garage on activism & safety. Buro Jansen & Janssen is a research agency that critically  investigates police, judiciary and intelligence services. A fundamental rights collective that publishes on expanding powers and oppressive laws, especially in its own publications on the Internet. Sometimes a support group for people who unwillingly are followed or persecuted. During the night you will learn about the do’s and don’ts of activism regarding safety. Safety, for yourself and your fellow activists. How to organize yourself, how to avoid ending up in a police cell, and if you do end up there, how to deal with it. You will obtain inside in the tricks they use to get information out of you which you do not want to share. How to protect yourself from it and be prepared for it.

Op woensdag 13 juni 2012 vanaf 20u wordt er een workshop/infoavond gegeven door Buro Jansen&Janssen in Joe’s Garage. Buro Jansen & Janssen is een onderzoeksburo dat politie, justitie en inlichtingen- diensten kritisch volgt en daar gevraagd of ongevraagd een mening over geeft. Buro J&J geeft ook steun aan mensen die ongewild gevolgd of vervolgd worden. Gedurende de avond kom je meer te weten over activisme en veiligheid. De Do’s and don’ts van het actievoeren ivm veiligheid van je zelf en je politieke medemens. Hoe je te organiseren, hoe proberen te voorkomen dat je in de cel geraakt, en als je er dan eenmaal toch belandt, hoe stel je je dan op. Je zal meer inzicht krijgen in de truukendoos die op je wordt losgelaten om zoveel mogelijk informatie, die je liever niet deelt, uit je te halen. Hoe bescherm je je daar tegen en ben je hierop voorbereid.
http://www.burojansen.nl/