ASCII News Special on local and international political actions and squatting

Sat 30.12.2006 – Radio Frequency: 88.3 FM, Time: 20:00 – 24:00
Stream url: http://icecast.freeteam.nl/ascii.ogg

Yet another year is round, but before it ends, we bring you an ASCII News Special on a selection of significant political actions of this year, local and international.

[Nederlandse versie? Zie beneden!]

Starting from the occupation of the Schinveld forest in the beginning of that year,the Woonstrijd Tour against the proposed anti-squatting laws, and the resistance in Oaxaca; going up until the most recent events like the commemoration of Louis Seveke’s death and the spectacular riots in Copenhagen on behalf of the Ungdomshuset, we want to provide an overview of what happened in terms of squatting and political actions this year.

During four hours of live program, we will do features and interviews with a diverse number of speakers invited from all over the Netherlands. Broadcast via internet stream, and live on Amsterdam pirate radio station Radio Patapoe.

You can experience the making of the program live on site, at Joe’s Garage, and enjoy the nice selection of special beers and organic fruit juices on offer while listening to the program.

Happy new year!
P.S.. for the benefit of international listeners, the program will be in English

——————————
Het jaar zit er weer bijna op, vlak voordat het helemaal is afgelopen maken wij nog een speciale uitzending over belangrijke en spraakmakende politieke acties, lokaal en internationaal, die dit jaar plaatsvonden.

Vanaf de bezetting van het Schinveldse bos begin dit jaar, via de Woonstrijd Tour tegen het wetsvoorstel van het kraakverbod, en het verzet in Oaxaca, tot recente gebeurtenissen zoals de herdenking van de dood van Louis Seveke en de krakersrellen in Kopenhagen omtrent het Ungdomshuset, willen wij een overzicht bieden wat er dit jaar gebeurde in het kader van kraken en politieke acties.

Tijdens een vier uur durend live programma, zullen wij verslagen en interviews met diverse sprekers uit heel Nederland uitzenden. Via internet stream en de Amsterdamse piratenzender Radio Patapoe.

Als jij het programma op lokatie wilt bijwonen, ben je van harte welkom in Joe’s Garage. Wij hebben bovendien een uitgebreide collectie speciale bieren en biologische vruchtensappen!

Gelukkig nieuw jaar!

P.S. Voor internationale luisteraars zal het programma geheel in het Engels worden uitgezonden.